muziek voor de herfst

Follow my blog with Bloglovin

Herfst is mijn favoriete seizoen. Ik weet niet waarom, maar wanneer het herfst wordt worden opeens allemaal interesses aangewakkerd. Ik wil alleen maar bakken, maken, schilderen, lezen en tijdens dit alles, muziek luisteren.

Ik plaats al sinds mijn tienerjaren bepaalde nummers onder ‘herfstmuziek’. Wat dit precies inhoudt, geen idee. Ik kan het niet beschrijven, maar elk van deze nummers geven me een herfstgevoel. Harvest moon is zo’n nummer, deze heeft er altijd in gestaan. Het is niet voor niets dat de tweede collectie Harvest heet.

De lijst heeft voornamelijk rustige nummers, ik vind deze lijst ideaal als achtergrondmuziek. Maar de muziek is natuurlijk ook interessant genoeg op zichzelf. Ik ben benieuwd naar wat jij vind en nog veel nieuwsgieriger naar aanvullingen op deze lijst. Ik hoop toch vooral te blijven ontdekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s